When love is all you need <3

Hej hopp!

Skrivarglöden ligger i botten just nu har jag upptäckt. Likaså borde jag plugga men det är så mycket enklare att skjuta upp det till morgondagen. Dock borde man inte alltid göra det enkelt för sig, man måste utmana sig lite då och då också. "Motgången är ofta en förklädd vän. Möt den med tacksamhet, för den ger dig styrka och klokskap. " Så sant, så sant. Jag har upptäckt att hur hopplös och meningslös en viss tid än kan kännas, så kommer det alltid en tid i framtiden som man kommer se tillbaka på den svunna tiden och i alla fall sakna någon liten bit av den. Så egentligen borde man ta vara på nuet, försöka göra det bästa av det och suga i sig av det positiva, som trots allt finns, även fast man bland kanske förbjuder sig själv att se det. För just nu, just idag, denna timme, minut, sekund - kommer aldrig komma tillbaka. Framtiden ligger framför våra fötter och vi har själva makten att påverka hur vi vill att den ska se ut. 
Jag för min del ÄLSKAR min mest underbara, fantastiska kisse Gino, min helt oslagbara pojkvän och mina starkast lysande stjärnor till vänner. Ni gör mina dagar, mitt liv, och mer än så behöver jag egentligen inte. <3  

Lite fler bilder kommer här --->



Gino 2 augusti 2009


Erik <3 Tess, Banken, 2 augusti 2009


Gino 3 augusti 2009


Tess 8 augusti 2009


Annelie & Gino 8 juni 2009


Gino 8 juni 2009


Gino 11 juni 2009


Catwalk 12 augusti 2009


Kärlek 13 juli 2009


Tess & Emma 14 juli 2009
  
Gino 17 augusti 2009


Tess 19 augusti 2009


Tess 19 augusti 2009


Älskling i full fart mot Ekerö, 19 augusti 2009


Gino 21 juni 2009


"Yes, you can hold my hand if you want to,
cuz I want to hold yours too..." 23 juli 2009


Tess 23 juli 2009


Tess 24 juli 2009


Gino 28 augusti 2009


Sandra & Tess 11 maj 2009 <3



Ta hand om er allihopa!
 
Pusspåer! <3 /Tess

 

 


I don't know why You love me, that's why I love You...

Alla utom Tess, som efter cirkus två timmar beslutade sig för att gå upp ur sänghalmen då försöket att sova dessvärre inte verkade ge något resultat, sover. Så nu sitter jag här, och det är väl egentligen på tiden, med tanke på att det är en sisådär två MÅNADER sedan jag skrev sist! Ojojoj! Det är konstigt det där, jag menar hur det kan variera med skrivandet. Det är så mycket som ska stämma in - tid, ork, lust, ro... Och av någon väldigt konstig anledning verkar det även som att ju mindre man har att skriva om desto mer skrivande blir det - och tvärt om då också såklart. Och så mycket som har hänt under dessa "blogglösa" månader kan jag inte på rak arm säga när det inträffade senast. Längesedan måste det allt ha varit i alla fall.
  Ja... Eh... Precis... Nu kommer också beviset som visar att mitt påstående verkar stämma; hur mycket som helst har hänt men jag vet inte alls hur jag ska kunna sätta ord på allt och ännu mindre var jag ska börja. Så faktiskt, jag tror jag struntar i det. Jag vill bara säga att:

  • Jag har den mest underbara pojkvännen som går att önska sig. ERIK, jag älskar dig så som jag aldrig har älskat någon tidigare. Du är finast på alla sätt och vis, två månader med dig snart och om en månad är vi sambos på riktigt. Längtar till tusen och undrar vad jag har gjort för att förtjäna att vakna bredvid dig varje morgon och somna hos dig varje kväll? Även fast du lyssnar på dansband, är alldeles "Kalle-Anka" och tror att du kan få liv i mig på morgnarna genom att hålla för näsan på mig och sjunga "Jag måste ringa Karina..." så finns det ingenting du skulle kunna ändra på som hade kunnat göra dig mer perfekt i mina ögon än vad du redan är. Jag hoppas att du vet att jag alltid kommer älska dig. <3

 

  • Dessutom är jag ännu mer lyckligt lottad; jag har även den mest underbara kissen i världen också. (Lilla?) Gino fyller snart halvåret, växer och står i och blir till råga på allt vackrare och vackrare för varje dag som går. Den platsen du har i mitt hjärta kommer faktiskt ingen, och då menar jag INGEN, aldrig någonsin, kunna ta. JAG ÄLSKAR DIG SNUTT! <3

 

  • Sedan vill jag bara säga till den som känner sig träffad, att alla hårda ord, "hot", brutna löften och onda gärningar, förr eller senare, en mer eller mindre vacker dag, kommer falla tillbaka mot dig själv. "Kasta inte sten när du själv sitter i glashus". Ett väldans gammalt ordspråk, men sedärja! Det stämmer ju fortfarande!




Några av de vackra bitarna av sommaren-o9, som lyckades fångas på bild, kommer här: ---->














Nähäpp, nu börjar jag bli lika seg som datorn här framför mig så jag orkar faktiskt inte lägga ut fler bilder... "Klockan är 04:08 och här är ekot..." Haha, jaa, nu är jag trött! Men ni får ha det kaaaaanon allihopa, lova att ta hand om er så säger jag bara: på återseende! ;)

PUSSPUSSPUSSPÅER! <3


RSS 2.0