Valborgskaos på stora torget, nanana...

Tess 23 april 2006
"Han bara går runt i huset. Travar runt och ser deprimerad ut. Suckar. What am I supposed to do?? Jag är rädd att jag kommer bära det här med mig resten av livet, att jag aldrig kommer glömma. Att jag kommer ha dåligt samvete och anklaga mig själv då det är för sent för att göra något, att förändra. Fast det KANSKE inte är mitt fel...(?)"


Tess 24 april 2006
"Shit Shit Shit!!! Pappa har hållit på och ringt idag och nu ska jag tydligen till Stockholms ätstörningscenter den 2 maj! Då är det typ bedömningssamtal och sedan ska jag vara där till lördagen i samma vecka, som ett prov och sedan ska de väl se om de kan erbjuda något som jag inte redan har gjort, typ... Men shit! De kommer säkert inte ta in mig där för jag är ju redan så fet! Det är det som är mest skrämmande! Det och att träffa andra som är så förbannat smala och så kommer jag bah; "Hej! Ja...jag är jättefet, jag vet..." Pinsamt + att jag kommer bli helt förstörd.
  Aa, allt gick så fort. Pappa sa kanske i sommar och så blir det om 8 dagar. Just nu orkar jag inte tänka på det. Nu är pappa nöjd i alla fall när han har lyckats få in mig på "psyket". Han satt typ och sjöng medan vi åt.
  Alltså, jag blir så trött. Igår (en av alla gånger) var han världens hemskaste människa (?? han var mer lik Godzilla). Men idag (eller när som helst annars) när jag råkar vara lite irriterad för att det är så jobbigt, då är det bara; "ÄR DU ARG??". Och annars brukar man få höra ""Du är så sur och grinig jämt!" SKIT ALLTING! Men jag försöker säga till mig själv att det faktiskt var jag som ville det här! Jag sa nej förut när pappa sa ja men nu har JAG sagt att jag vill testa. Men det är ingen risk, jag kommer inte få stanna, jag är för tjock och FET. Tyvärr... :( "


29 april 2006
"Tänk att pappa alltid vill ha folks medlidande JÄMT. Inte för att det har hänt något idag men är det inte "Host, host, jag är förkyld", snyta sig utan att det kommer något eller "Ååå, suck, jag är helt utfattig", så är det något annat. FY FAAN VAD JAG HATAR DET!!
  Och nu är det bara 70½ timme kvar också. De kommer tycka att jag är för fet för att ens sätta min fot där och skicka hem mig, jag kommer se alla jävla smalisar, jag kommer få ÄNNU mer ångest och jag kommer ALDRIG må bra igen... SUCK!
  Aa, jag slipper pappa och hans ojande ett tag i alla fall..."


Tess 30 april 2006
"Varför skriver jag ens? Har inget att skriva. Vill väl bara skriva. Valborgsmässoafton. Kungen fyller 60 (som att nån bryr sig!). Nee...
  Är preliminärt intagen på Enskilda sen några dagar (300/225). Nu gäller det bara att vilja och kunna och vilja våga kunna börja...
  2 dagar kvar nu. ÅNGEST! Jag kommer må så dåligt när jag ser alla. Här hemma är jag KANSKE smalast men där kommer jag definitivt vara den fetaste! ÅNGEST! Det går inte, jag pallar inte, klarar det inte.


Tess 1 maj 2006
"Klockan är halv ett, jag sitter fortfarande i pyamas och morgonrock. Jag har ont i magen. Jag är nervös för IMORGON. Det känns som att jag inte vill åka. Neej...jag klarar inte det här. Vad jag än gör så vill jag inte det. Var jag än är vill jag alltid vara någon annanstans. JAG VILL INTE MER! Vad vill jag? Man måste vilja för att leva. Jag vill ingenting och det skrämmer mig. Jag vill i alla fall inte gå på majbrasan mer. Jag kunde likagärna ha haft en illrosa, blinkande neonskylt där det stod: "JAG ÄR ENSAMMAST I VÄRLDEN, JAG HAR INGEN, INGEN TYCKER OM MIG, SÅ NU KAN NI PEKA PÅ MIG ALLIHOPA, SKRATTA ÅT MIG OCH ROPA MISSFOSTER MED MERA!" För så är det. MENINGSLÖST! HOPPLÖST!Jag vill inte mer!

Tess idag
Jag är så jäävla trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Av den anledningen ska jag gå och lägga mig nu, ska bara orka stänga av datorskrället först, haha. Och jaa, att jag inte är särskilt förtjust i Valborgsmässoafton i sig, finner ni ju då här ovanför. Det väcker bara en massa bad feelings och jag har en otrolig förmåga att förknippa olika saker med olika händelser. Miljöer, platser, ljud, lukter, allt! Jag hatar det. Men det finns saker jag älskar också. Och det finns saker som jag ser fram emot. Det finns dåliga saker i livet, men också bra. Jag försöker fokusera på dem, det är de som för mig framåt och varje dag är en ny utmaning som jag antar.

Pusshaj!<3


Ja, vad ska man ha för rubrik idag...? Jag finner inga ord :P

Hehe, jaa, det har väl bokstavligt talat varit en relativt obalanserad dag idag. Joråsåatte, det började redan i morse. Klockan var väl en sisådär kvart över sju kanske och jag skulle som vanligt avnjuta min sedvanliga morgoncigarett. Sittandes i fönstret, balanserande både på mig själv, en kopp kaffe och såklart självaste cigaretten. Jaherreminskapare, det kunde som vanligt ha slutat precis hur som helst... Morgontrött som alltid, hade jag ju såklart ingen som helst pejl på någonting överhuvudtaget, och höll komiskt nog på att vingla över kanten, för att fortsätta med att trilla ner för taket, vidare till marken, från andra våningen. Haha, tänk vilket samtal det kunde ha slutat med att jag skulle ha varit tvungen att ringa; "Heej, det är Tess. Jo, det är så att jag tyvärr inte kan komma till praktiken idag eftersom jag liksom har trillat ner från taket..." Haha, bara sådär på morgonkvisten. Men ingen hade nog blivit förvånad. Inte alls.
  Jomenisstserru, så jag kom iväg till praktiken efter mycket om och men. Bara för att där vara ruskigt nära att trilla av från en pall (jaa, en pall denna gången faktiskt) där jag på ostadiga ben, energisk som få, var i full flärd med att putsa fönsterna. Jorå, men jag klarade mig den gången också, undrar hur många chanser jag har kvar? Hehe.

Nää, just nu är jag på toppen av uttråknings-berget typ. Men ni har väl ändå kollat in den länken jag la upp i går, den som ledde till Carl-Gustaf Lindstedts "Bilskolläraren"? Asså, gud, jag må ha dålig humor, säga vad ni vill om det, men jag har skrattat mer än jag har gjort på mycket länge. Och länge också. Jag såg den först igår kväll men ännu i morse (ja, jag var i och för sig väldans trött) gick jag runt och skrattade här för mig själv. Haha, det är fan illa då kan jag tro, när man skrattar för sig själv. Men kan man inte underhålla sig själv, så blir det ju svårare att underhålla andra. Och underhålla andra vill man ju, i alla fall jag. Sen hur det går, det är en annan femma... "Kör ut ut butiken... Kör ut ur butiken sa jag, jag handlar ju här! Men det är väl inte så svårt, det är bara att köra till vänster vid konserverna och sen höger vid kassan!" Ahahahaha!!! :D Förstklassig humor!
  Haha, Annelie och jag borde nog börja med Stand-up-komik eller något liknande. Eller så är det bara vi som tycker att vi är lustiga, det kan ju vara på det viset också. Igår fick jag den sällsynta frågan "Vad kan man döpa en nyöppnad trafikskola till?" Något modernt skulle det vara. Jahaja, nåt att bita i där. Efter ett tag kom ju ändå det i särklass bästa förslaget upp, nämligen det bliljanta "Nu är det kört..."! Hahaha, tänk att svara i telefonmanicken där liksom "Nu är det kört Tess..." Skulle nog kunna få en anställning där på fem röda! Jaa, lite idé och inspiration här är stulen från Annelie, så det är inte bara jag som är rolig. Om man nu kan kalla det det. Men nog försöker man alltid, smiiiiiiile gott folk! ;P

Pusshaj! <3



Är grannarna döva eller? Jag hör fan nyheterna in till mig, så jag behöver ju ingen TV-licens ;)

Humor på högsta, förstklassiga nivå, det här kan ni bara inte missa!


Dessutom har Tess & Annelie väldigt roligt också. Även om det säkerligen inte är någon annan som ser något roligt i det här, så har jag ändå fått Annelies tillstånd att dela med mig av våran otroligt, fantastiska, humor. Medalj till den som orkar läsa, hojta till när ni är klara! :P

Annelie säger:

Tillbaka? <3

tessilibus.blogg.se säger:

yes box, jag tog mig en liten promenad i den underbara staaaden Trosa, hihi Hur har det gått för er? Regnar det hos er?

Annelie säger:

hehe. Mysigt. ja helt plötsligt började det spöregna....

Annelie säger:

platsen som gud glömde vet du

Annelie säger:

Jag som tvättat bilen snacka om att gå över ån för vatten

tessilibus.blogg.se säger:

jasådeja, är det så... Måste va väldigt lokalt för här regnar det inte Njaa, jag tror nog att Trosa är platsen som gud, den jäveln, haha, glömde

tessilibus.blogg.se säger:

Ååh, stackare, aa, det är alltid så, men då fick den en extra sköljning liksom

Annelie säger:

Jo precis... Jag är bara rädd att den krymper Vet du vad, om vi vill får vi låna en elativt ny bil om vi ville ta oss ner till typ danmark

tessilibus.blogg.se säger:

haha, ja, det vore nåt det va Men då blir den iaf smidigare att fickparkera med Ååh, är det sant? Shit, vad niice När ska vi åka då tkr du?

Annelie säger:

NUUU vi sticker på en gång!

Annelie säger:

haha jo det har du ju rätt i... ^

tessilibus.blogg.se säger:

ja, kan vi inte göra det, jag är också sådan som vill ha och göra allting så fort jag kommer på det, palla vänta liksom

Annelie säger:

Precis. Det där med att den som väntar på nått gott stämmer fan inte!

Annelie säger:

Oj vilken arg stämning det blev sorry

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

haha, nää, jag har också kommit fram till det, det stämmer inte alls Haha, fan å hans moster, du umgås för mkt med mig gumman, jag svär som en...ja, jag vet inte vad... borstbindare eller vad FAN man nu säger, haha

Annelie säger:

Hahha!

Annelie säger:

oh jag har söndags ångest...

Annelie säger:

urk. Önskar att jag bara kunde gå och lägga mig och vakna om typ ett-två år

Annelie säger:

så jäkla skönt

tessilibus.blogg.se säger:

aaw gumman, jag känner igen det där från när jag gick i skolan, haha, jag var asnere å typ grät varje söndag för att jag verkligen inte orkade med en ny vecka Men snart är det sommarlov darlo

Annelie säger:

Jo, men det här kommer låta så dumt. Det är det jag är mest oroad för. För jag har ungefär en miljon ogjorda saker

Annelie säger:

Nä nu får jag ta och rycka upp mig. Skolan är ju trots allt inte allt

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

aha, nä men jag försår, det känns inte alltid som att tiden räcker till Men ta det lugnt vännen, skolan är absolut inte allt och du kommer klara dig såå bra. Och man behöver faktiskt inte ha MVG i alla ämnen, det är det som är så bra

Annelie säger:

Annelie säger:

gör du?

Annelie säger:

vill du ha min anti dep låt?

tessilibus.blogg.se säger:

hm..inte mkt, har precis ätit och nu sitter jag här och flyttar blicken mellan datorn och tv:n typ, haha. Jaa, absolut, det vill jag

Annelie säger:

http://www.youtube.com/watch?v=LcqPhDnqnS0&feature=related

Annelie säger:

Den är urdålig men jag blir glad

Annelie säger:

så det är väl bra

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

http://www.youtube.com/watch?v=NoPlmrpTtpE <-- Har du hört denna då, jag blir jätteglad av den, vet inte varför

Annelie säger:

hhaaahahah ja den är grym

tessilibus.blogg.se säger:

aa eller hur haha

Annelie säger:

Nu skinner solen igen. Vad är det här för jävla väder egentligen. Det var bättre för

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, jaa, det var det verkligen, suuck, haha När jag var ute å gick så var det typ två ungdomar på moppe som skulle stila lite och jag tänkte högt för mig själv "jaa, dagens ungdomar...sicket påhitt" å skakade lite på huvudet haha

Annelie säger:

heheheh. Så rätt. Oj oj va gamla vi är. Det är ju typ 4 år sedan vi fick åka moppe. En evighet sen Strax innan man la om till högertraffik

tessilibus.blogg.se säger:

jaa, precis, hujedamej, det var tider det

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

ska bara röka gumman, kommer tebax strax

tessilibus.blogg.se säger:

sååe Jaa, undrar när vi ska dra iväg då? Haha, Tess, planeraren är i farten

Annelie säger:

Ja du... Vid halv sju

Annelie säger:

Nä skämt och sido. När passra det dig?

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, jag menar det, ska bara packa lite snabbt För mig passar det när som helst förutom där den 8 maj

tessilibus.blogg.se säger:

dig då?

Annelie säger:

Jo men det är något liknande

Annelie säger:

Vad tror du om helgen efter den 8?

Annelie säger:

eller helgen efter det om du inte är hemma tills den första

tessilibus.blogg.se säger:

absolut, typ där runt den 15-17 då kanske?

Annelie säger:

låter toppen

tessilibus.blogg.se säger:

yeeey shit vad kul men det är säkert att du får låna bil då?

Annelie säger:

Jajamensan

Annelie säger:

Det är helt säkert

Annelie säger:

Nu ska vi bara bestämma vart vi vill

tessilibus.blogg.se säger:

åh, vad bra jaa, men precis, vad sägs om grekland?

Annelie säger:

Ja men varför stanna där.. Egypten elelr varför inte röra sig mot asien

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, ja precis, endast fantasin kan sätta gränser vi kan ta oss hur långt vi vill, för vi är ju så bäst

Annelie säger:

PRECIS! Där satte du huvudet på spiken eller vad et nu heter

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, ja precis, aaaaaj!! hehe:*P

tessilibus.blogg.se säger:

Annelie säger:

Annelie säger:

Aaaaaa

Annelie säger:

Min mobil återställde sig precis <PANIK>

Annelie säger:

heheh hur ska detta gå

tessilibus.blogg.se säger:

återställde? men har du förlorat allt du har på den? noooo!

Annelie säger:

Mmm hehe det här kan bli intressant

Annelie säger:

ahahhaa

tessilibus.blogg.se säger:

nooo hoppas det inte var något jag sa att du skulle göra som gjorde att det blev så är alla nummer å sånt borta också?

Annelie säger:

NEJ NEJ DET ÄR JAG SOM PILLADE LITE FEL

Annelie säger:

jo men det ordnar sig :9

tessilibus.blogg.se säger:

aaw, neej Mitt nr är iaf ********** Så nu har du ett iaf

Annelie säger:

Tack Det är egentligen det enda nummer jag behöver

Annelie säger:

så nu är det lugnt!

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, naaw gumman

Annelie säger:

Hahah Jag är verkligen stenålders människa när det kommer itll teknink

Annelie säger:

Jag fick fråga pappa hur jag skulle göra

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, när det gäller mobilen din?

Annelie säger:

japp

tessilibus.blogg.se säger:

gick det okej då?

Annelie säger:

Fan nu strullar datorn också... Jag ger upp

tessilibus.blogg.se säger:

aaw, palla det, kanske dags att gå ut å påta lite i rabatten istället? eller ta upp den där gamla stickningen?

Annelie säger:

Ja utan tvekan

tessilibus.blogg.se säger:

topp

Annelie säger:

hhaha kan se det framför dig va

Annelie säger:

Jag sittande i ett torp med skrivmaskin

Annelie säger:

Annelie säger:

hahahaha

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, ja, eller hur, med glasögon i ett sånt där senilsnöre 'aight

Annelie säger:

Precis det är jag

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

haha, och jag, fast jag har ett stort jävla förstoringsglas istället så jag kan bara skriva jättelångsamt, med bara en hand hehe, shit vad roliga vi är gumman det hät är underhållning på hög nivå

Annelie säger:

hahaha Fy fan. Och det värsta är att det är oss om typ 2 år

Annelie säger:

Annelie säger:

Du, fick du ett mms på min systerson???

Annelie säger:

Shit jag kan verkligen inte det här med teknik. Ledsen

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, jag menar det jaa, jag fick det precis nu, jättesöt är han och nu kan du skicka sms och jag kan ta emot, herregud liksom

Annelie säger:

hahahhaha oj oj oj tur i otur att det gick iväg till dig. Du vet ju trots allt at jag är lite koko. Tänk typ chefen eller nån annan

Annelie säger:

hahah

tessilibus.blogg.se säger:

haha, neejdå, men du har väl inga andra nr på din mobil?

Annelie säger:

Bara ett par som låg på SIM minnet

Annelie säger:

hahah

tessilibus.blogg.se säger:

ååh, men det var bra det iaf, ja, jag fattar aldrig vad som gör att det sparas på sim-kortet eller i telefonen så det där blir alltid fel haha

Annelie säger:

haSå är jag också så det är bara flax att en del nummer är sparade på SIM

Annelie säger:

hahha. Fick ett sms från telia. Då började mobilen skälla

Annelie säger:

tydligen min enda ringsignal

tessilibus.blogg.se säger:

ahahahhhaa, är det så? du får lägga in en massa nytt å fråscht

Annelie säger:

Jo jag får göra det : )

Annelie säger:

heheh hur det ska gå till

Annelie säger:

og talat om mig

Annelie säger:

Gör du?

tessilibus.blogg.se säger:

haha, men jag gör ingenting gumman, sitter i samma position som hela kvällen och funderar snart på att släpa mig iväg till skafferiet för att ta fram nåt ätbart Vad gör du?

Annelie säger:

jag sitter och leker teknisk

Annelie säger:

Blir det något smarigt

Annelie säger:

?

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, jag tror jag har några riesen-kolor kvar

Annelie säger:

hahha Varför inte en mandelkubb

Annelie säger:

och kaffetermos

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahahaha, jaa, jag menar det ska tänka på det, jag måste kanske dra igång med ett stort bak här hemma, ojojoj

Annelie säger:

Ja det är ju snart jul så det är väl dags att fylla frysen med lussebullar. annars hinns det ju inte med

tessilibus.blogg.se säger:

jaa, precis och lutfisken liksom

Annelie säger:

Jo har du inte lagt din på tork än???

tessilibus.blogg.se säger:

nä, jag vet, jag är sen i år, vet inte vad det har tagit åt mig det är ryggen min som protesterar lite

Annelie säger:

Ja du.. Nu har jag något att skvallara om till de andra på syjontan

tessilibus.blogg.se säger:

jamenjagmenardet, hahaha din lilla skvaller-kärring, haha neejdå

Annelie säger:

hihihih

Annelie säger:

Du ver omväxling förnöjer men nu regnar det igen så vet i fan om det förnöjer så himla mycket

tessilibus.blogg.se säger:

nej men precis jobbigt med förändringar liksom

Annelie säger:

heheh

Annelie säger:

oj oj oj vad jag flummar men har jäkligt kul. Och ett gott skratt förlänger ju livet kan ju behövas nu när jag är 85

Annelie säger:

Stackare som får lyssna på det bara

tessilibus.blogg.se säger:

haha, men jag tycker ju att jag flummar hela tiden, sitter typ här och skrattar för mig själv jag kan ofta komma att tänka på olika episoder som får mig att skratta skitmycke Tänkte på skillnaden när jag var med ***** å med *****liksom. Nu är det ju typ "åh, ja, åh..." du vet.. men då var det typ "aj, aj, aj..." haha, tycker det är asroligt'

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, jag har konstig humor och lite 2 much ibland men vafan liksom

Annelie säger:

Du har bästa humorn!!!!

Annelie säger:

så det så

tessilibus.blogg.se säger:

haha, nää, vi har

Annelie säger:

Me skratta mycket

Annelie säger:

Annelie säger:

Shit jag dör... Jag hittade en till sån där flumis låt...

tessilibus.blogg.se säger:

haha youtube?

Annelie säger:

http://www.youtube.com/watch?v=j2vA_727ZNw&feature=related

Annelie säger:

Lite tragisk också...

Annelie säger:

men just nu har jag så ont i magmusklerna att jag iinte orkar observera det

Annelie säger:

JAG har sveriges om inte världens sämsta humor

tessilibus.blogg.se säger:

hahahaha, vad var det för jävla låt, ahahahahaa neej, men ibland undrar jag om inte den sämsta humorn är den bästa?

Annelie säger:

Jo det är väl så.Jag vet inte hur jag hittade den.

Annelie säger:

Du nu är det sol igen

Annelie säger:

jag tror väder gudarna är lite oense

tessilibus.blogg.se säger:

nejmenprecis, jag hittade en om hönan agda nu jag också jaså, ja, om de fortsätter tjafsa så här så bryter väl helvetet snart lös?

Annelie säger:

skulle inte förvåna mig

tessilibus.blogg.se säger:

haha, nää faktiskt inte mig heller

Annelie säger:

du har du pengar på mobilen?

Annelie säger:

För om du har lust vore det jätte gulligt om du vill skicka ett mess... För jag fick ett som inte gick att öppna

Annelie säger:

så ska se om det är moben det är fel på eller medelandet

Annelie säger:

Hade frågar mamma och pappa men dom är ute och söndags åker

tessilibus.blogg.se säger:

absolut gumman, sms eller mms?

Annelie säger:

sms

Annelie säger:

men bara om det är okej

Annelie säger:

jag payar igen någon dag ...

tessilibus.blogg.se säger:

självklart

Annelie säger:

urk vad jag står i skuld till dig vännen.

tessilibus.blogg.se säger:

amen sluuuta..

Annelie säger:

Du får skicka en räkning

Annelie säger:

(men vill du ha betalt så rekomenderar jag att du skickar den efter 2040)

Annelie säger:

Love ya 2

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahahaa, aa eller hur fick du messet?

Annelie säger:

yope

tessilibus.blogg.se säger:

goodiegoodie det funkar i manicken

Annelie säger:

jaaa det är en makalös manick

tessilibus.blogg.se säger:

hihihih, jaaa, jag menar det vilken uppfinning liksom, man kan prata i den och så hörs det i en annan manick, helt oooootroooligt liksom

Annelie säger:

Jo nästan lika bra som burktelefonen

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, den har jag glömt, minnet strejkar lite du vet

Annelie säger:

Jo kommer med åldern

Annelie säger:

Hardu lust ses något iean btw?

tessilibus.blogg.se säger:

absolutely, I always wanna see ya

Annelie säger:

trevligt trevligt

Annelie säger:

kanske inte för dig men för mig

Annelie säger:

hhihi

tessilibus.blogg.se säger:

mäh! varför säger du så? det är alltid kul att träffa dig, det vet du när kan du?

Annelie säger:

Vänta ska kolla kalendern....

Annelie säger:

TYP JÄMT

Annelie säger:

Annelie säger:

utom då möjligen torsdag när det är korvgrillning

Annelie säger:

När passar det för dig?

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, tjockt i almanackan? samma som här då? typ närsomhelst förutom tisdag då jag ska tvätta å till mamma

Annelie säger:

Fin bild--->

Annelie säger:

<3

Annelie säger:

Jag ska passa på att duscha

Annelie säger:

men tillbaka om 20 min

Annelie säger:

puss

Annelie säger:

I´m back

tessilibus.blogg.se säger:

yeey! du också hääärligt

Annelie säger:

renare än någonsin är jag

tessilibus.blogg.se säger:

haha, du slår på stort, det är ju inte jul än på ett tag vettujajuste, det var frågan när vi skulle ses?

tessilibus.blogg.se säger:

gumman, har du något tips på vad man kan döpa en trafikskola till? min körlärare undrar... nåt modernt liksom

Annelie säger:

Ja du vad kan den heta

Annelie säger:

"Nu är det kört"

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

aa, jag kan inte sånt här... men den var skitbra:

Annelie säger:

"Körbart"

Annelie säger:

Nä vet inte

tessilibus.blogg.se säger:

ja hahahahaha, jag sitter fan å skrattar högt för mig själv, du är så jävla rolig

Annelie säger:

 sötis

tessilibus.blogg.se säger:

han bah "ok tack ändå" haha, jag tycker det var ett jättebra förslag

Annelie säger:

hahahah Gilla han dom inte???

Annelie säger:

Kan inte fatta varför

tessilibus.blogg.se säger:

haha, det verkar inte så, strange...

Annelie säger:

Ja kan inte fatta

tessilibus.blogg.se säger:

inte ja heller...

Annelie säger:

Vissa kan va så sura

Annelie säger:

lite kinkiga nästan ,)

tessilibus.blogg.se säger:

jaa, men nu är det kört... kan inte släppa det, klockrent ju

Annelie säger:

Fatta att svara i telefonen "nu är det kört"

Annelie säger:

hehehe

Annelie säger:

Jag skulle lugnt börja där

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, jaa, eller hur "Nu är det kört Tess" ahahahahahaaa

Annelie säger:

hihihih

tessilibus.blogg.se säger:

(skrattatack)

Annelie säger:

Vi måste få nått humor pris

tessilibus.blogg.se säger:

jaa lätt hahahhahaha

Annelie säger:

När va var på semster på öland när vi var små. Fanns ett förtag från Danmark som hette Fylle. Och på en rastplast hade dom bokat bord. med skylten "fylle chafförer" (vi har kort på det, riktigt skoj)

Annelie säger:

Det är recis min humor

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, aa, men precis fan va nice

tessilibus.blogg.se säger:

"nej, jag tror att kan själv söka vidare , men om du kommer på nån senare bara smsa" haha, ingen humor där inte...

Annelie säger:

hheh.. Nä var lite dåligt med det

tessilibus.blogg.se säger:

aa, eller hur...

Annelie säger:

 Du får ta upp det den 8e

Annelie säger:

hahah : + d =

Annelie säger:

nu är jag trött

Annelie säger:

allt är skul

Annelie säger:

^kul

tessilibus.blogg.se säger:

aa men verkligen fan så här kan vi inte ha det... hahaha aa jag vet det blir alltid så 8nde

Annelie säger:

: + o =

Annelie säger:

hiihii

Annelie säger:

^Nämen varför inte det? : (

Annelie säger:

^^ Haha nu läste jag fel jag läste "jg vet inte om det blir något den 8e"

Annelie säger:

Snälla lär mig läsa, please

tessilibus.blogg.se säger:

haha, okej, ja jag tänkte väl... jaa, nu ska vi lära dig, vi börjar med abc, hemläxa tills imorron, både små å stora bokstäver, 'aight

Annelie säger:

Tills imorgon???? Hoppas du skojar nu???

Annelie säger:

Hinner jag aldrig lära mig tills då

tessilibus.blogg.se säger:

haha, näej, dagens ungdomar guuudars...

Annelie säger:

Fråga 2, vad är det för skillnad på små och stora bokstäver

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, aaah, hopplöst fall FRåga nån annan, för jag ooooorkar verkligen inte

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha

Annelie säger:

Gud... Min hjärna kokar. Skulle kunna tro att jag är full eller nått men icke

Annelie säger:

Iof kan man alltid tro om man tittar på min stavning

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, "jag blir full på min coca-cola, lalala..."

Annelie säger:

hehe 3,5 fylla

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, jaa sscchh, säg det inte högt

Annelie säger:

Lovar... Ändå ingen som skulle tror mig, iof är det inte barn och fulla som säger sanningen

tessilibus.blogg.se säger:

haha, aa, men höjden av pinsamhet är ju när man köper folköl på ica iiih

Annelie säger:

Nej nej nej.. Jag drabbades av höjden av pinsamhet...

Annelie säger:

Fick inte komma in på en 15 års film på röda kvarn

Annelie säger:

Då hade jag precis fyllt 18

Annelie säger:

det var pinsamt

tessilibus.blogg.se säger:

aaaaw gumman min är det så illa, haha?

Annelie säger:

hihih jo är det

Annelie säger:

Kan inte fatta det är ju liksom 85

Annelie säger:

borde fått pensions rabatt istället

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, ja men eller hur! fy vad dåligt

Annelie säger:

huvaligligen

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, aa juste, haha fan vad jag flyger iväg...när skulle vi ha dejt då?

Annelie säger:

ja just det det var ju det vi skulle planera...

tessilibus.blogg.se säger:

haha, planering....=naaej, haha

Annelie säger:

"hur blev det så här fel"

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahahaha, "det började med en vit lögn och nu står jag här med en annan mans finger i röven..."

Annelie säger:

HAhahahhahaaahhaha

tessilibus.blogg.se säger:

så jävla skön men juste.. planering... herregud alltså

Annelie säger:

Mmm ja det var det...

Annelie säger:

När passade det?

tessilibus.blogg.se säger:

eeh... alla dagar utom tisdag

tessilibus.blogg.se säger:

dudå?

tessilibus.blogg.se säger:

Annelie säger:

ALLLA dagar utom tors eftermiddag

Annelie säger:

Nu en bra låt... Kanske inte roligast men bra

Annelie säger:

http://www.youtube.com/watch?v=zynp8wSq34U&feature=channel

Annelie säger:

^^Det där är jag

Annelie säger:

i ett nötskal

Annelie säger:

men onsdag???

tessilibus.blogg.se säger:

haha, den var fin ju onsdag, absolut

tessilibus.blogg.se säger:

då är jag ledig, ska jag komma in till stan eller vill du komma hit?

Annelie säger:

Ja just det du är ledig då,..

Annelie säger:

Men jag kan komma till dig

Annelie säger:

Om det är okej

tessilibus.blogg.se säger:

jaa, absolut niicepriice så får du bestämma om du vill sova över eller så alla dörrar å fönster är öppna lix

Annelie säger:

heheh... Låter toppen

Annelie säger:

Lite orolig att fönsterna är öppna men det ska väl gå fint

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, aa, jag menar det, men det ska nog gå bra det här vettu

Annelie säger:

Absolut.. Nu kanske jag till och med hittar

Annelie säger:

Berättade jag att jag körde lite knas när jag körde hem

tessilibus.blogg.se säger:

hihi, jaa om inte bussen kör fel eller du tar bilen? nää, var körde du då?

tessilibus.blogg.se säger:

till umeå eller?

Annelie säger:

Jo jag ringer från kalix nu

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, ojojoj, varför är jag inte förvånad?

Annelie säger:

heheheh... Du känner mig allt för väl käre vän

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, jaa, men jag har full förståelse för din virrighet, hehe skojar bara, men var hamnade du då?

Annelie säger:

men säger bara : http://www.youtube.com/watch?v=A9eAKcE0Mnc&feature=related

tessilibus.blogg.se säger:

ahahahahhahhaa, klassiker

Annelie säger:

Ja du fråga mig det du.. Jag snurra runt ett par varv. Sen såg jag en nyköpings skylt jag siktatde på och hemmåt kom jag ju

Annelie säger:

en sak till satan i gatan vad vägen svänger när man ska ut på motovägen

Annelie säger:

gick nästan på två hjul

tessilibus.blogg.se säger:

men jag tycker ändå att du kom hem ganska snabbt Haha, jaa, där gäller det att hålla i ratten Kan se det framför mig Men du kom till motorvägen iaf, trodde du åkte djungelrutten

Annelie säger:

ahhahahahahahah jo tänkte det

Annelie säger:

Då hade jag inte varit hemma än

tessilibus.blogg.se säger:

haha, nä det var det jag tänkte

Annelie säger:

Annelie säger:

rackarns va kul vi ska ha när vi ger oss ut på road trip

Annelie säger:

det kommer bli livsfarligt

Annelie säger:

måste ladda med massor av musik

tessilibus.blogg.se säger:

haha, ja, jag menar det vi borde nog ha en stor blinkande neonskylt med typ VARNING, NÄRMANDE SKER PÅ EGEN RISK! Haha, jaa, vi skiter i Ipred-lagen

Annelie säger:

Precis... Annars får vi ha sån där skylt som barnen brukar ha när det lär sig åka skidor "AKTA SNART SVÄNGER JAG"

Annelie säger:

heheh vi får leta på blocket

Annelie säger:

Btw Åhlens hade ingen självkänsla så jag är fortfarande på jakt

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa och en sån där orrange vimpel

Annelie säger:

Tänkt bara ifall du sprang på någon

Annelie säger:

hahahaha Ja absolut

tessilibus.blogg.se säger:

aa, det kunde man ge sig faan på, är inte riktigt nöjd med deras sortiment allstå

tessilibus.blogg.se säger:

men jag ska hålla ögonen öppna

Annelie säger:

Det är bra det..

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa så jag inte går in i väggen liksom hehe

Annelie säger:

hihihihi. Ja det är bra du. Godag yxskaft

Annelie säger:

Gud vart är männskligheten på väg jag sitter och lyssnar på "vart är tvålen"

Annelie säger:

Tur att ingen ser mig sitter dubbelvik

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, vart är tvålen? haha, ja vart är VI påväg? "på semester älskling..." hahah

Annelie säger:

hahahah

Annelie säger:

sämmer ju bra faktiskt

tessilibus.blogg.se säger:

aa, men eller hur, man känner sig faktiskt riktigt träffad

Annelie säger:

Ja du det är otroligt Oj oj jag får träna magen om jag ska klara onsdagen

tessilibus.blogg.se säger:

haha, jaa, jag menar det Asså, om vi skull lägga ut hela den här diskussionen så skulle det fan va jättekul Haha, jag kan lägga den på min blogg

Annelie säger:

hahah tror du någon annan fattar det roliga??

Annelie säger:

Annelie säger:

Gumman här kommer ett uttrag ur min körlektion http://www.youtube.com/watch?v=-uZ4_OdD55o&feature=related

Annelie säger:

Annelie säger:

Lång men man kan spola lite (särskilt om man tycker det är trist)

tessilibus.blogg.se säger:

hahaha, är det den? den är ju fan skitrolig, men jag har inte hört den

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hahahahahaha, dubbelvikt, ahahahhhhaaaha

Annelie säger:

"vilken tur att jag hamnade i en affär där jag handlar"

Annelie säger:

Annelie säger:

Skönt att någon har samma sorts humor

Annelie säger:

Det är sällsynt. Så härme är du fridlyst

tessilibus.blogg.se säger:

jag kan inte andas.....huhuhuhaaa..

tessilibus.blogg.se säger:

ut ur butiken... hhhaaaa

Annelie säger:

vänster vid konserverna och sen höger vid kassan

Annelie säger:

hihihih

tessilibus.blogg.se säger:

"Det är väl onödigt att göra ett nytt hål i staktet".

Vart skulle jag fara sa du..? Ja det är nog bra mycket varmare där"

Annelie säger:

hhahahahahhah <luft> <luft>

tessilibus.blogg.se säger:

aandas, jag får inte luft hahahaha

tessilibus.blogg.se säger:

fan ingen annan på msn tycker det här är roligt, jag fattar inte, hahahaha

tessilibus.blogg.se säger:

haha, får jag lägga våran konversation på min blogg gumsi? vi är ju bara så sköna

Annelie säger:

Klart du får... Är ju fan nästan NOBELPRISET i littratur på det här du

tessilibus.blogg.se säger:

tack gumman, det här är fan bra material ahahahaha, vänster vid konserverna och höger vid kassan.. luft, luft, luft...huhuhu

Annelie säger:

hihiihhi... Ja du om ett gott skratt förlänger livet så lär jag nästan ha evigt liv nu

tessilibus.blogg.se säger:

jaa, jag menar det och jag vet ärligt talat inte om det är bra eller dåligt

Annelie säger:

Det är ju sant iof. Men jag lever efter "det blir bättre sen" och då är det ju jävligt bra att ha mycket sen

tessilibus.blogg.se säger:

aa, eller hur

Annelie säger:

Annelie säger:

vet du vadjag gör

Annelie säger:

???

tessilibus.blogg.se säger:

haha, nääej, äter mandelkubb?

Annelie säger:

hhehe... Nä jag har fått straff komendering att vika kläder

Annelie säger:

urk

tessilibus.blogg.se säger:

haha, aaaw, satans lutfisk, det är den som ställde till det...

Annelie säger:

hhehehehe Jo måste va det

tessilibus.blogg.se säger:


Annelie säger:

Mandelkubb är verkligen inte gottt

Annelie säger:

^på tal om ingetting

tessilibus.blogg.se säger:

nää, där kan vi snacka om torrboll utan dess like hehe

Annelie säger:

hiihhi Ja det är en grym torrboll. Typ växer i munnen

tessilibus.blogg.se säger:

aa, fyfördenlede, hehe

tessilibus.blogg.se säger:

du viker väl alla strumpor å kalsonger prydligt nu?

Annelie säger:

Jo och lägger dem i storleksordning. Ger detta vuxen poäng?

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, absolut, jag vet inte hur många poäng man behöver samla men du är nog på god väg iaf

Annelie säger:

Vi måste ha typ en miljon poäng

tessilibus.blogg.se säger:

aa men lätt

Annelie säger:

: )

Annelie säger:

Vi måste ta reda på hur många man måste ha för att klassas som vuxen

tessilibus.blogg.se säger:

aa, men eller hur, men vi kan ju fuska lite, å lägga ihop våra påäng, för annars har vi nog inte ens chans

Annelie säger:

Precis... Vi får hitta på lite grejer. : )

Annelie säger:

Typ mangla lakan det måste ju vara typ 10000000 poäng

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

aammen, eller hur ett litet bekymmer bara, jag har ingen mangel, hur många minuspoäng ger det tro?

Annelie säger:

hihihih... Ja du det ska vi inta tala om...

Annelie säger:

det är såna saker vi får mörka

Annelie säger:

tessilibus.blogg.se säger:

hehe, aa, sccchhhh

Annelie säger:

vad finns det mer för vuen saker vi kan hitt

Annelie säger:
dutt penna till bingolotten

Annelie säger:
Den måste ge många poäng

tessilibus.blogg.se säger:jaa, eller hur, snarare pensionärspoäng

Annelie säger:
ja förtusan det är det.. Och dom poängen har vi ju redan alldeles för många ; )

tessilibus.blogg.se säger:
amen, eller hur hehehe, varför göra det värre liksom?


osv, men jag tror inte att någon av oss orkar mer.....

Pusshaj! <3


Måndagsbarn

"Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen är så sjuk "

Dagen idag bjöd på ett möte med underbara Ciccilibus! Alldeles för länge sedan vi sågs sist så det var verkligen på tiden. Dessutom är jag otroligt glad och stolt över min älskade vän Annelie som dagen den 22 april 2009 kl 13.00 har varit fantastisk nog och kirrat körkortet sitt!! GRAAAAATTIS!!! <3
 
För övrigt så har jag lagt märke till att jag har en otrolig förmåga att göra minsta lilla småsak till värsta stora projektet. Ta det här med att lilla Gino ska flytta hit till exempel. Nu har jag skrivit värsta lååånga listan på saker jag måste införskaffa, ordna, fixa och tänka på innan han kommer (och det är ändå drygt 1 månad kvar!). Hela kvällen igår hade jag att göra med att googla mig till vad alla mina otaligt många växter kunde tänkas heta för att ikväll googla vidare för att luska ut om någon av dem möjligtvis kan vara giftiga. Idag har jag tagit itu med ännu en av punkterna på listan, nämligen att "fixa en annan rökanordning". Haha, bara en sådan sak. Så jag sprang runt på stan, hittade det jag skulle ha för att när jag kom hem springa runt 20 varv i lägenheten för att finna de verktyg, snören och diverse andra saker som jag tyckte att jag behövde för att jag skulle fullfölja min uppgift. Jag säger bara; herregud alltså. "Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv...? Men, men, de som känner mig skakar antagligen bara på huvudet och tänker "jaa, vad hade jag väntat mig? Det är ju trots allt Tess i ett nötskal..." Haha, ja, jag kan inte annat än skratta åt mig själv, för om sanningen ska fram så tycker jag faktiskt själv att jag är ganska underhållande.

Nejmenherreminskapare, nu är det "Rent hus" på tv-mojängen också, ojojoj, ja, men då är det väl bara att luta sig tillbaka och tänka på att man faktiskt städade igår, inget att oroa sig för liksom... Ja, det skulle väl i så fall vara damråttorna på bokhyllan i sovrummet då... Men de sparar jag till Gino, de får han som uppgift att fånga när han kommer hit, hehe. :)

Pusshaj!


17 år




"Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig?
fråga bara
jag berättar vad som helst

Jag ville inte va den ( jag ville inte va den.. )
jag ville inte va den som blev kvar
jag ville inte va den som blev kvar"

Veronica Maggio - 17 år



Tess för 3 år sedan
"Hur många gånger har jag inte börjat med att skriva att allt är skit eller jobbigt? Tänkte börja så nu också, men HALLÅ? Är det det jag vill, att behöva börja så?!!? Det är ju helt sjukt egentligen, men det är verkligen så det är. Det är så att jag bara blir större och större för varje dag som går, det är ångestframkallande. Att gå och kolla hur byxorna sitter, (de sitter hårdare för varje dag, snart får jag inte på mig någonting) och sätter handen/händerna runt armar och ben (vilket jag lovade att jag inte skulle göra, bröt det löftet) = ÅNGEST! Gunilla har ju sagt hela tiden att i takt med att jag går upp i vikt, kommer jag också att må bättre. Jo men tjenahejsan! Visst du! Jag har ju liksom gått upp hur mycket som helst, det är väl kläderna nog bevis på, och jag mår inte ett dugg bättre!!! :( Kanske är det så att jag inte mår bra förrän pappa antingen ändrar på sig (men det KAN HAN TYDLIGEN INTE!!) eller att vi kommer ifrån varandra. Sanningen är tyärr den att jag inte klarar av honom längre och hur ska jag då kunna klara av migsjälv?? Han hetsar och stressar mig att bli frisk. Skolan är såklart viktigast och han mår ju så dåligt själv att han inte orkar med mig,. Han säger att han kämpar hela tiden men att jag inte hjälper till med någonting (både med anorexin och hemma). Han säger att han inte har gjort NÅGONTING fel!! HA!! VISST!  Jag mår bara sämre fast jag blir fetare och fetare! Varför kunde inte NÅGONTING bli bra??? ÅNGEST DÖ!"

Tess för 2 år sedan
"Jag vet inte om det är medicinen som har verkat men på något sätt känner jag mig en ANING gladare. Jag vet inte varför, vad jag är glad för. Det är bara det att jag inte vill att någon annan ska tycka att jag är det, jag menar, jag mår ju fortfarande dåligt och jag vill inte att alla ska tro att allt är bra när det inte är det. Jag vill inte att folk ska sluta bry sig. Det är ju så det är, när jag var som sjukast och var tvungen att åka till Nyköping för kontroll varenda dag och när inte ens pappa ville släppa iväg mig till skolan för att jag var så dålig, DÅ brydde sig folk. Nu känns det som att folk slutar bry sig, för nu är jag så fet :(
  Aja, jag orkar inte vara här längre. Om jag måste vara här länge till kommer jag ju fan väga 200 kilo innan jag kommer ut. Känns som att det är dit jag är på väg. Jag skulle ju få besked den här veckan om hur och när och om jag ska få komma till Orana men (vänta ska du få höra) chefen i Nyköping som skulle fatta beslutet har tydligen blivit akut sjuk och ligger på sjukhus!! Det är ju verkligen jättesynd om honom men är det inte extremt dålig timing?? Alltså, det är som Tove säger, det låter verkligen som ett dåligt skämt. Hade det varit den första april, så okej, men NU?? NEJ!!
  På fredag ska jag träffa Erika :) Lördag-söndag blir hos pappa, måndag-tisdag blir hos mamma. Om det går igenom vill säga! Hoppas det, måste vara härifrån så mycket som möjligt nu känner jag. Snart kommer en massa nya också och det blir sannerligen inte roligt!!"

Tess idag
Ohja, jag kommer ihåg hur det var. Ett jävla helvete. Det var ju, tragiskt nog, det enda sättet att visa för omgivningen att man inte alls mådde bra, ett rop på hjälp liksom. För egentligen handlar det ju inte om vare sig mat, vikt eller kropp, allt bottnar ju i att man mår förjävligt och inte vet något annat sätt än att sluta äta för att folk ska uppmärksamma en och HJÄLPA en. För det är ju det man vill ha - hjälp. Och det var ju därför man var så otroligt rädd för viktuppgången/erna som ju blev det nödvändiga resultatet, behandling efter behandling. Inte det att, "aa, tyck synd om mig nu får jag mår verkligen dåligt alltså!" utan mer "hjälp mig! Jag orkar inte längre!" Tyvärr är det inte många som förstår det och därför vet jag inte hur många gånger jag har fått höra att jag bara "gömmer mig bakom min sjukdom". Men så är det inte. Å andra sidan så kan jag inte förvänta mig att de som inte har upplevt det själv ska förstå hur det är, för det är ju helt jävla omöjligt! Men, tips från coachen; Testa inte det här hemma! (eller någon annanstans heller för den delen...)

Pusshaj! <3

Samma blod, men vem är du?

Jag förstår inte. Jag förstår inte varför du gör så här. Jag förstår inte vem du är. Alltid har du varit den här pappan. Den som alltid finns där men ändå inte gör det. Du har ditt eget sätt att vara på. Jag vet inte om du själv tycker att du visar din "kärlek" på rätt sätt. Du sårar mig, men jag tror inte att du förstår det. Jag tror inte att du förstår så mycket vad det gäller mig egentligen. Jag tror inte att du är van vid att jag säger ifrån numera och ger svar på tal istället för att bara vara tyst, hålla med, ta all skit och vara ledsen i min tysthet. Men det är dags att du vänjer dig. Jag är 20 år nu och tror tyvärr att du behöver mig mer är vad jag behöver dig, fastär det inte borde vara så. Jag behöver dig, du är min pappa, trots allt, men jag behöver inte den du är, jag behöver en pappa som är trygg i sig själv och inte tar ut hela sitt livs misstag på mig. För jag orkar inte. Och det vet du. Ändå ger du dig inte, fastän du borde förstå att du bara skjuter mig längre och längre ifrån dig. Jag vill inte vara taskig, jag vet att jag kan låta ganska kort och som att jag hugger på alla åtta, men det är så det måste bli. Jag kan inte bara hålla med och låta dig fortsätta styra över mitt liv. För det är för sent med det. Jag kommer klara det här, även fast du inte tror på mig. Jag ska visa dig, jag kommer klara det här. Jag kan ta mina beslut själv utan att du ska behöva ha åsikter och invändningar på det. Du sårar mig, du trycker ner mig och du gör mig mer och mer besviken för varje gång du bevisar att du i alla fall inte har ändrat inställning och kommit till insikt. Det är synd att det är så här, men tyvärr ligger bollen hos dig. Och hur det än är så ska du få SE att jag klarar av det här. Jag är stark. Starkare än du tror, och det kommer du förstå en dag. But now, it's up to you...

Tess<3


Från Skyttegravarna

Klockan är kvart halv ett på natten, och jag borde sova. Inte egentligen kanske, men med tanke på att jag var så förbannat trött när jag kom hem, borde jag ha somnat vid det här laget. Det är mycket man borde. Dock är det betydligt färre saker som man verkligen gör slag i...
  
  "Livet är ett spel som ingen förstår..." är en mening i en av Block 44:as alla underbara texter. Och de har ju så skrämmande rätt. Ja, jag förstår då inte. Jag förstår mig på livet i ungefär samma utsträckning som varför jag alltid blir urknuffad i Fia-spel och varför jag alltid åker i fängelse på Monopol. Det är ju bara det att i sådana sammanhang tävlar man mot varandra i saker som bara är på "lek". I livet, eller i alla fall i mitt, känns det som att hela spelet går ut på att tävla med sig själv. Ja, jag vet inte... Men jag måste fan ta och vända det här nu, och det omgående liksom. Jag vet inte hur jag har hamnat här igen. Det syns inte. Det har bara just precis börjat. Och jag vet, att om jag väl börjar på riktigt, får en fix idé, så kan jag inte sluta. Det kommer väl antagligen alltid vara det som ligger närmast till hands om man känner så. Och jag som trodde att det was gone for good, men tji fick jag för det! Det är det som är så jävla skrämmande! Jag ska skaffa kissemisse ju och då gäller det att jag inte faller tillbaka igen. Man har ju ändå ett ansvar då. Det är bara det att ätstörningsmonstret finns där hela tiden och det jävligaste är att när han väl får greppet om mig, kommer han automatiskt omyndigförklara mig och helt ta över allting. Allt det där som det är meningen att jag ska styra själv!
  Ja, det har jag också tänkt på. Jag har hört att man brukar säga till nyktra alkolister att steg 1 är att skaffa en växt och se om den överlever, att steg två är att skaffa ett djur och om man klarar det så kan man börja fundera på att skaffa sig en respektive. Jag tycker inte det stämmer alls. Det måste ju ändå vara bättre att skaffa sig en pojkvän eller så innan man skaffar ett djur. Jag menar, funkar det inte med killen så klarar han ju sig själv. En katt kan ju inte gärna börja söka sig till ett nytt boende, bara så där. Jaja, killfanskap har vi testat, nu är det dags för kissen. Och jag kommer klara det. Jag ska klara det. Fan, jag börjar visst bli nojjig, haha. Låter precis som att jag ska ha barn, och det är väl någonting ditåt i och för sig. Det är exakt samma ansvar och det klarar jag.

  Annars har jag haft praktik både igår och idag. Skönt att komma upp ordentligt på morgonen och veta att man i alla fall har ett mål med just den dagen. Inte för att jag har fått göra så mycket än, men det kommer i takt med att man lär sig. Tyvärr bidrar ju den här insatsen till att Tess intar cirkus tio koppar kaffe om dagen, men det är väl smällen man får ta, haha.

  Nähädu, nu måste jag släpa mig de oändligt långa metrarna till badrummet, borsta tänderna, ta på mig pyjamasen, bädda sängen (ja, varför göra det på morgonen när man kan göra det sekunden innan man lägger sig igen? ;) ) och krypa ner i sängen i fråga. Haha, höjden av trötthet har jag hört ska vara när man sitter på sängkanten och inte orkar lägga sig ner. Och det är väl någonstans där jag hamnar. Men kommer jag väl dit så lär jag inte röra mig ur fläcken på typ 12 timmar. Så, undrar ni var jag är så vet ni var ni har mig; i sängen på ***********40 i Trosa...

Pusshaj!<3

Livrädd med stil

 Ojojoj, jag orkar inte skriva egentligen, så jag misstänker att jag blir relativt kortfattad idag. Ja, om jag inte skenar iväg, som ju inte alls är ovanligt. Dagen idag började klockan 12 då en person ringde och väckte (!) mig och meddelade att hon skulle komma och hämta mig om en timme och en kvart, vilket betydde i princip aa, rappa-på-nu-för-faen. Aa, sagt och gjort, för att sedan bege sig in till Nypan för att prata med min, från och med imorgon, nuvarande praktikplats. Ja, det blir nog bra det här.
                                                                 
 Fy sjutton vad jag saknar dig min gumma <3 You are my world, you are my everything <3


 Och Sandra då, gumman min <3 Jag älskar dig!


 Och den här lilla sötnosen ska jag åka och hälsa på på söndag :) Ny familjemedlem kanske! :D

 Och i morgon blir det sagt praktik och Annelie <3

Pusshaj! <3


It's my life...

Tess för 4 år sedan
"Fy faan vad jag hatar pappa just nu! Han lyckas alltid så jävla bra med att få mig att känna mig så jävla värdelös! I förrgår och igår tjurade han och sa saker som att jag kommer åka in på sjukhus igen och så. Jag bah: "Men tror du inte att jag försöker?? (äta)" Han bah: "Nej, det tror jag faktiskt inte". Hur kan han säga så!!? Han vet hur jobbigt det här är för mig och han vet hur mycket jag måste offra bara för att de ska bli nöjda! Men han ska såklart bara trycka ner mig, så mycket det bara går! Just nu när jag behöver så mycket stöd jag kan få också...
  Och så inatt, klockan var väl runt 01. Jah har jättesvårt att somna och jag hade typ precis lyckats göra det när pappa sätter sig vid datorn och börjar gnälla om att det är fel på Internet-lösenordet, att det är mitt fel och så vidare, och så vidare... "Det funkar ju inte så du måste ha gjort något!" Han bah: "Håll käften och kom och fixa det här i stället!" Jag blev helt paff! Säger man så?? Och mitt i natten dessutom?
  Jag har funderat på om jag ska berätta för Gunilla men jag vågar nog inte i alla fall. Men jag tror att det här kanske kan vara en orsak till att jag har fått en ätstörning. Det och om jag inte får MVG på allt så är det dåligt. Jag vet inte.

Tess för 3 år sedan
"Alltså, usch! Idag har varit en jobbig dag. Inte det att jag har ansträngt mig mycket, det har "bara" varit jobbigt rent psykiskt. Allt är bara så meningslöst. Jag är sjuk, pappa är deprimerad, jag har inga kompisar, ingen som verkligen ÄLSKAR mig. Det är det jag saknar mest. Någon att skratta med, gråta med eller bara göra ingenting. När allt är så jobbigt vill jag bara ha någon att leva för helt enkelt. För som det är nu fattar jag egentligen inte varför jag lever. Jag kostar bara mamma, pappa och samhället en massa pengar, till vilken nytta? När man betalar för något brukar man ju vilja ha något för det. Med mig är det som att kasta pengarna i sjön. Dilemmat just nu är att jag inte vill leva men är rädd för att dö. Grejen är också den att jag gärna vill leva, bara inte så här. Pappa fattar inte att jag inte har några kompisar, att det är konstigt, varför skulle ingen gilla mig? Han säger att det är jag som inte har pratat och dragit mig undan. Jaha, och så fick man skiten för det också! Men det kanske är så. Inte det första, men det andra. Det första är sant. Visst finns det människor som folk inte gillar. Jag är en sådan människa."

Tess för 2 år sedan
"Suck! Jag vet inte var jag ska börja... Det händer absolut ingenting och ändå finns det så mycket att berätta. Det beror väl på att hjärnan går på högvarv hela tiden.
  Jag hatar det här!! Att jag hela tiden måste kämpa mot något som jag inte alls vill ha. För varje dag som går blir jag bara fetare och fetare. Och ändå ska det bara bli ännu värre! De säger, minst BMI 18-19, MINST! Det är långt över 50 kg och det är för MYCKET!! JAG VILL JU INTE! VARFÖR BRYR SIG INGEN!?! Om jag istället för att komma hit hade fortsatt hos Gunilla hade jag inte behövt gå upp så här mycket. Hon hade aldrig så höga krav, ville bara att jag själv skulle vilja.
  Gunilla kommer imorgon. Och sedan åker jag hem. Egentligen vill jag ju inte hem, men vad som helst är bättre än att vara här, känns det som. Jag är så trött på att se det här. Det känns bara värre för varje dag. Gunilla kommer ju hit för att fråga vad JAG vill. Jag vet inte vad jag vill, men jag skulle vilja se friska människor som man inte behöver jämföra sig med. Jag har ju pratat en del med Anna sedan hon kom upp i rullstol. Hon är snäll och gullig och så men jag tror inte att hon är bra för mig. Som idag när en lite kraftig kvinna gick förbi i korridoren, hon bah: "Undrar vad hon har för BMI?" Fattar hon inte att jag är jätterädd för att bli så stor!?! Och en gång när jag tyckte att jag fått för mycket yoghurt, sa hon "Kändes det mycket? Jag förstår det!" Istället för att försöka lugna mig genom att säga att det inte var för mycket eller att jag behövde det eller vad som helst. JAG ORKAR INTE!! Jag önskar att jag hade gått upp färdigt i vikt, då ska jag köpa jeans."

Tess för 1 år sedan:
"Nu har jag inte skrivit på länge igen. Orkar väl helt enkelt inte. Fast egentligen är det ju så att (precis som alla säger) det är vissa saker som har blivit bättre som gör att jag mår bättre på det stora hela. Men ändå känns det som att det som fortfarande inte är bra, kommer i skymundan eftersom alla är så fokuserade på det som är bra. Och visst, det är väl bra att tänka positivt men man ska inte förglömma att det fortfarande finns saker i mitt liv som gör att jag inte mår bra, som jag gärna skulle vilja ha hjälp med. Skolan går ju åt helvete; jag sitter där som ett stort fån eftersom jag inte fattar ett jota och skammen stiger i takt med att fler och fler lärare och elever kommer underfund med att jag ju inte har alla hönsen hemma och några skruvar lösa. Så vad ska jag göra med det? De har gett mig en diagnos, men vad ska jag göra med den liksom? Hjälp, tack.

Tess IDAG
Block 44 - Tänk Om

I love you, oh I love you <3


-En trött FIndus sover på mattes fötter-


Det finns ingen finare. Ingen finare i hela världen. Findus är helt enkelt den underbaraste varelsen som går i ett par skor. Ja, inte för att han har skor, men ni fattar poängen, haha. Herregud, min lilla älskling är snart 10 år, dags att börja pensionsspara kanske ;) Men du är ju fortfarande en katt i dina bästa år och lika fantastisk som när du var 12 veckor och åt falukorv. Det första du fick av mig, kommer du ihåg det? <3

Tess 2 juni 2006 23.30
"För typ kanske ½ timme sedan kom jag på att "Men shit, det är ju Findus födelsedag idag!" Idag fyller min lilla älskling 7 år! GRATTIS ÄLSKLING!! Även om han inte kan läsa det här så vill jag ändå bara lägga in att JAG ÄLSKAR DIG SÅ OOOOOOTROLIGT MYCKET!! När Findus kommer och buffar på mig och kommer till mig, DÅ kan jag känna mig lycklig. Den som betyder mest för mig i HELA världen är DU! Och du har kanske... 20 minuter på dig att komma in nu så att jag kan gratta dig. Men imorgon ska vi fira DUBBELT så mycket istället. ÄLSKAR DIG! <3"

Lilla gubben, du är den jag saknar varje dag när jag inte bor "hemma" längre. Men faktiskt var det du som fick mig att stå ut och vara kvar så pass länge. Jag vet ärligt talat inte hur det skulle ha gått om du inte fanns där vid min sida. "Var du än ville gå, så följde jag med dig..." Det var verkligen så, du var alltid där. Var jag inne så var du där med mig. Var jag ute så följde du efter mig och även om jag inte såg dig så visste jag att du satt och spanade på mig hela tiden. Jag avslöjade dig några gånger, men det vet du inte om, haha :P Jaa, vad gjorde jag utan dig älskling? Förlåt att jag har svikit dig. Jag har dåligt samvete för det varje dag, men jag vet att du har det bra där du är. Jag vet att pappa tar hand om dig. Och att du tar hand om honom. JAG ÄLSKAR DIG FINDUS!!! <3

Verkligen


"Jag släpper taget nu
vill inte klibba fast
Jag släpper taget nu
för det  här är verkligen fel plats
 Verkligen fel plats."



Tess för 3 år sedan
"Påskafton. Jag har varit hos mamma. Skulle kanske ha varit där i natt också men jag får så dåligt samvete för att pappa är ensam. Men han bjuder ju inte till själv så varför ska jag förstöra påsken bara för att han har bestämt sig för att göra det? Han låg på soffan i mörkret när jag kom hem. Åå, jag får så dåligt samvete. Är det mitt fel? Jag vet inte, han har ju sagt att jag är en massa saker, varför skulle han ha fel och jag rätt? Jag kanske är som han säger, att han säkert blir så här "deprimerad" på grund av mig. Det känns hemskt att tänka så. Men han bjuder inte till mycket ju. Förra året sket han i påsken. I år hade det blivit lika illa om inte JAG klätt påskriset, pyntat och strukit dukar. Han har inte gjort någonting. Vi har fortfarande julgardinerna kvar. Varför är det så här? Varför är inget som det SKA vara? Är det för att jag är sjuk? Är det mitt fel? Det är väl det...
 Jag har ätit godis. Det känns inte toppen precis, om man nu någonsin känner sig toppen, men du fattar vad jag menar. Djävulen i mig säger att jag går upp i vikt, att byxorna sitter åt med mera, med mera. Ängeln i mig säger att det omöjligt kan synas på en gång om jag har gått upp, det visar sig inte på några timmar. Dessutom har jag tagit bort näringsdryck i flera dagar bara för det här. Och dessutom har jag förutom godiset ätit 1 macka (utan smör, med ost), nästan 1 kopp filmjölk och 1 ägg idag, så egentligen har jag såklart ätit mindre än vanligt idag. Tyvärr är djävulen starkare.
  Ängeln säger att hur det än är så måste jag gå upp i vikt för att kunna börja leva och börja skolan i HÖST. Hösten närmar sig med stormsteg. Nu är det ungeför 4 månader kvar. Jag har varit hemma i ungefär 7 månader! Det är inte sant alltså, vad tiden går! Och vad har egentligen hänt med mig? Jag mår fortfarande lika dåligt och ännu orkar jag inte tillräckligt. Vad händer om jag inte kan börja i höst? Då kommer jag sitta hemma med pappa som för övrigt kommer bli ännu mer deprimerad om jag inte börjar studera, som det så fint heter. Sen kommer jag få gå i skolan med de som är mycket yngre än mig och allt kommer bli ännu mer åt helvete. Det räcker med ett år efter, gott och väl. Men hur ska jag VÅGA gå upp (mer!) i vikt?? Det är ju så skrämmande och det känns som att jag inte kan kontrollera det. Om jag bara var tillräckligt modig skulle det nog gå, men djävulen har för starkt grepp om mig. Har han bestämt sig för att, "idag blir det inga näringsdrycker" så är det bara så. Det är inte JAG som bestämmer...
  Hur ska jag klara allt det här? Vill jag klara det här? Vad händer då? Vad blir bättre och varför skulle det bli det? Det här är väl mitt öde, det var meningen att jag skulle få det SKIT, för det här är ju bara ett problem. Mamma, pappa och kompisar som inte existerar är andra.
  Usch, jag har ont i magen, och ändå åt jag inte så mycket godis. Förut kunde jag äta kanske 400 g på en kväll, nu ät jag kanske 100-150 någonting, jag vet inte så noga alls..."

Hehe, ja, så var det påsk igen. Är jag den enda som inte är speciellt förtjust i denna högtid? Vad är det man firar egentligen? De som tror på Gud och hans alla kompanjoner "firar" tydligen att Jesus dog eller något. Är det något att fira? Dessutom är ägg, trots allt, inte sådär utomordentligt delikata och de godisägg man får är oftast till största delen fyllda av sådana där äckligt sliskiga sockerägg som alla, vid det här laget, borde ha lärt sig, inte går hem hos någon.
  När man var liten så var ju varenda högtid något helt fantastiskt som man sett fram emot ända sedan den förra tog slut. Så det är nog så det är, att det mest är barnens högtid. Så jag engagerar mig inte så mycket i påsken. Den dagen jag får barn kommer jag fira det för deras skull, alla barn har rätt till sådant. Så är det. För min del blir det väl att man ska umgås lite med mor och far sin. På skilda håll, på olika dagar. Dubbelt upp, jiho! Och tack kära vattenfall för alla underbara räkningar jag får! Blir lika glad varje gång och ni skulle bara veta hur mycket jag uppskattar er! Not...

Pusshaj!<3

Identitet Iskall

Underbar dag med Mia-gumman idag :) <3
Men det finns saker som jag är så jävla trött på, som har etsat sig fast i mitt huvud och sänker mig allt lägre för varje dag som går. Och allt för att jag inte verkar kunna släppa saker som är betydelsefulla lika fort som andra tycks kunna göra det. Eller så är det jag som anser att det är mer betydelsefullt än vad det övriga folket tycker. Ja, jag vet inte (standard-uttrycket just nu). Men jag orkar inte gå in på det mer nu. Försöker fokusera på det som är bra men det är svårt när det finns övervägande med saker som jag inte alls är nöjd med. Men det här ska nog bli bra, ska vi se, "Rom byggdes ju inte på en dag", 'aight? :P Först ska vi soooova, snark! :D

Pusshaj<3 

Oprofessionell...

Dagen började bra. Jag menar det är ju inte varje dag som man vaknar upp och upptäcker att man har en sådan pärla som Annelie i sin lägenhet! :)
  Dock slutade ju inte dagen här. Nej, den fortsatte med ett möte med Gunilla kryddat med lite Marita. Eller kryddat var väl lite att ta i, där har vi en energisugare utan dess like. Att jag fortfarande inte har någon praktik ville hon påstå vara mitt fel. Jaja, men har man hennes yrkesroll så borde man väl veta hur man ska gå till väga istället för att skicka en till arbetsförmedlingen som skickar en till försäkringskassan som i sin tur skickar en tillbaka till Marita som borde har vetat att hon kunde ha skrivit ett beslut själv från början! Ja, men nu ska jag få en praktik nästa vecka ser det ut som och det är ju bra. Fast det vore ju till en fördel om folk gick in mer för sitt jobb.
  Inte nog med det, läkare är ett jävla pack de också! Ja, inte alla såklart, det finns hur många goa och trevliga läkare som helst där ute, men dem ska man ha tur för att stöta på verkar det som. Den jag har fått på halsen fick jag till att börja med tjata mig riktigt trött på för att hon överhuvudtaget skulle ge mig mediciner som jag tidigare bokstavligen blivit tvingad att ta. Och när man väl har fått igenom det så har hon fortfarande efter två veckor i alla fall inte lyckats ringa in receptet till apoteket. Skandal! Snacka om ansvarsfull! Jaja, jag blir bara så less, men det löööööser sig :D
Imorgon blir det Stockholm och Mia då! :)

Pusshaj! <3

Good morning sunshine ;)

Kors i taket, Tess är uppe med tuppen. Hur kan det vara? Nja, egentligen skulle jag inte ha behövt gå upp så väldans "tidigt", men eftersom det igår kväll slog mig att jag ville röka i morgonsolen för en gångs skull, sitter jag här just nu.
   Dessutom är idag ingen vanlig dag. Nej, idag kommer Annelie :) Yey! Fin flicka det där!



En fin Annelie och en blond Tess för en herrans massa år sedan.

Så ha det gött allihopa så hörs vi, hoppas jag ;)

Pusshaj! <3


Herregud, nu är det illa... :O

Ja, nej, inte med mig alltså, med mig knallar livet sin gilla gång precis som vanligt. Börjar nästan bli alldeles för vanligt men skitsamma, för det hör ju inte hit. Det som är illa är tillståndet med mormor min. Och det jag tycker är ännu värre är ju att hon verkligen inte kan ta hand om sin katt när hon inte ens kan ta hand om sig själv! Vi kom dit idag, mamma och jag och frågade då, helt naturligt liksom, var katten höll hus? "Jaa...joo, hon ligger här inne..." Då hade ju tantan såklart föst in katten i garderoben, ett sådant litet skåp, och stängt dörren om henne! Nej, det här håller inte... Men vad gör man med gamla människor som inte vill själv och än mindre vill att man hjälper dem? Jaa, jag vet inte. Stackars mamma också... Jaja, men det blir nog bra det här ska alla se! :)

Tess för 3 år sedan:
"Okej, så här är det va... Om man tänker efter så är männsikan ett flockdjur, eller hur?? Och det som gör en människas liv meningsfullt är kontakten med andra människor, familj, vänner och kärleken. Jag har ingen familj, inte en jävla kompis och kärlek- definitivt INTE! Alltså behöver man inte vara übersmart för att fatta att mitt liv är just meningslös och hopplöst. Jag vill inte leva längre. Men jag vågar inte dö heller så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Jag orkar inte kämpa mer för vad kämpar jag egentligen för?? Även om jag skulle bli frisk så är det hopplöst i alla fall, för jag som människa, som är ett FLOCKDJUR, är helt ENSAM!! Det är något fel på mig, folk kan bara titta på mig och sen vet de att de inte gillar mig. Varför ska jag leva? Man bara lider hela tiden i alla fall. När Gud (inte för att han finns) skapade mig (om det nu var den jäveln som gjorde det??) blev det något fel. Han skapade nog mig av de rester som han inte ville ge till andra männsikor, han var ju tvungen att göra av dem någonstans liksom. Så jag är helt misslyckad! Ingen tycker om mig och jag mår åt helvete så vad fan ska jag leva för? Allt jag gör är äter, väntar på att äta nästa gång. Väntar på bättre tider, som aldrig tycks infinna sig..."

Jaa, herregud, det är väl ingen pepp-text direkt, men jag kan ändå skratta åt den och förvånas än en gång på mitt ganska komiska sätt att beskriva saker fast allting är så nattsvart. "Jag vill inte leva men jag vågar inte dö heller så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen..."  Haha, ja, men fundera på det du! :P
Jag misstänker att det finns folk därute som läser min blogg och undrar varför jag tvunget ska lägga ut inlägg från den tiden jag var... som jag var. Om det är för att folk ska tycka synd om mig eller vad det är frågan om liksom? Näej, grejen är den att jag har levt med det här så länge och känner att det är på tiden att försöka vända det negativa till något positivt. Det här är nog ett sätt att bearbeta det jag har gått igenom så att jag succesivt mer och mer, kan lägga det bakom mig. För fortfarande har det inte lämnat mig. Det visar sig inte, men nog är det där. Den, han, eller vem fan det nu är. Varje dag. Tyvärr. Men på ett sätt är jag ändå tacksam att jag har gått igenom det. Det är ett helvetes helvete, och jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men man blir starkare som person och utvecklas enormt.  Och viktigast av allt, hade det inte varit för all skit så hade jag aldrig träffat de männsikor som numera klassas som mina absolut bästa vänner! Jag älskar er allihopa! Och ni vet vilka ni är, jag hoppas ni känner det. Jag hoppas ni känner att ni aldrig kommer lämna mitt hjärta. <3

Pusspåer! <3

"Visst känns det som att kärleken väntar...?" (och jag hoppas av hela mitt hjärta att du vet vem du är...<3)



När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den


Djungelrutter och mögliga tomater ;)



" Jag ville vara speciell
jagad, smal & glansigt blek
men med fläckar är Jag född                    
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte Jag "

Hm... Jag undrar om det här med bloggande är en sådan där nyhetens-behag-grej eller något liknande? Jaa, jag ska försöka hålla denna så uppdaterad som det bara går. Inte för att någon kanske läser den. Eller DU kanske gör det? Det tycker jag du ska fortsätta med ;)
  Dagen 2:a april bjöd på en bussutflykt till Nyköping. Och det är verkligen en UTFLYKT i dess sanna bemärkelse, för så många krokar som den bussen åker, undrar jag om det finns vägar till så att det överhuvudtaget kan vara möjligt? Det är liksom inte för inte som en färd med buss 710 klassas som en djungelrutt utan dess like. Ja, men, har man inget roligare för sig så kan det ju faktiskt vara ganska avkopplande att luta huvudet bakåt en stund och sparka igång mp3:n på högsta volym. Det är ju helt klart en annan känsla än när man bara sitter vid datorn och lyssnar. Jisses, vad jag pladdrade på om det där då...
  Ja, dagen bjöd också på ett påträffande av en av de få positiva beståndsdelarna av Hedebyskoltiden, nämligen ingen mindre än Emma, (eller Berra som en del känner henne, av någon underlig anledning!) Så det var skojsigt :)
 Sen har jag även hunnit med att se på Beck, blivit besviken flera gånger, pratat med min underbara älskade Emma (även känd som Agda-fan) och kastat en möglig tomat som nästan började känna sig riktigt hemmastadd och slå rötter i kylskåpet. Så vad mer kan man begära, jag bara frågar?

Pusselipuss å God Natt gott folk <3


Don't Try To Fool Me Once Again...


Ja, vad ska man säga om dagen idag som ju även råkar vara den dagen då det är fullt tillåtet att lura vilken idiot som helst? Sådana som jag alltså. Det folk inte har lyckats lura i mig är nog inte ens värt att tala om. Som när finaste flickan Emma skulle testa mig med ett påstående som bara folk som är helt... som jag, går på, haha :

Emma: "Asså, Tess, påven var här idag! Fan att du missade honom!"
Tess: "Vaa?? Är det sant?? :O"
Suck liksom! Haha :D

Eller när mitt kära ex, även han skulle testa gränserna:
Han: "Jo, alltså, jag skulle skänka kläder till Röda Korset, men de tyckte de var så fula så de skickade tillbaka dem..."
Hon: "Näe? Är det sant? Men hur kunde de veta att det var dina kläder då?" (helt oförstående)
Han: "Nämen, alltså, guud, gumman, jag driver med dig!"
Hon: "Aah, jaha, ookej..."

Eller när min före-detta körskolelärare och goda vän och jag diskuterade lite en helt vanlig tisdag (eller nåt) :
Amer: "Ja, jag kommer från Afrika."
Tess: "Jaså? Jaha, hur länge har du bott här då?"
Amer: "Två år..."
Tess: "Oj! Men då pratar du ju jättebra svenska för att bara ha varit här så kort tid!" (wow, liksom, haha)
Amer: "Tess..."
Tess: "Aa?"
Amer: "Ser jag ut att vara från Afrika?"
Tess: (tar blicken från vägen en sekund och tittar på honom) "Neej, i och för sig inte..."  (nu börjar det tändas en liten         
            lampa liksom :D)
Amer:"Nej just det! (hahaha)" (Även han måttligt road av min förmåga att tro på allt folk säger...)

Jaa, exemplen är många och såerevettu, men idag har jag klarat mig! Vad jag vet i alla fall... Ja, men dagen är ju inte slut än...

Pusshaj! <3

RSS 2.0